We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Windows Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

I have a Virus..on..No i don't


pinnicat

Likes # 0

Running a Compaq on W7 and using MES as my anti-viral. I picked up a virus that MES detected, isolated and destroyed without much fuss. But every hour or so MES kicks in unprompted and displays a meassge 'Early scans show you may have malicious software etc.' But the results show nothing. I have downed Malwarebytes and Spybot SnD and other than a bit of housekeeping there is nothing to report. MES has just started itself AGAIN and the message is back. Any ideas guys? Thanks. Mik

Like this post
northumbria61

Likes # 0

Could just be a "False Positive" - lots to look at here enter link description here

Like this post
johndrew

Likes # 0

This is a duplicate thread that needs closing. Original answered.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

8 cheapest 4G smartphones in the UK 2014: Best budget 4G phones

IDG UK Sites

Apple MacBook Air lab tests and benchmarks: 11-inch & 13-inch, 256GB, 2014 Mac laptops tested

IDG UK Sites

How to prank people using Google Glass

IDG UK Sites

Brian Cox to step into will.i.am's shoes with IBC keynote