We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Windows Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Lost Autoplay Windows 7


TC52

Likes # 0

I have a new Samsung RV511 l/top. Coming from XP I wasn't familiar with Autoplay & it popped up all the time so I read on the MS website that it could be disabled, which I did, hoping that when I inserted a DVD or attached my camera I would get a wizard or a 'run' box/instructions of some sort but nothing happened. So I re-enabled Autorun, set everything to 'ask me everytime' but nothing happens at allnow when I insert a DVD ot attach my camera. It was only disabled for 5 mins - what did I do wrong??

Like this post
lotvic

Likes # 0

Like this post
lotvic

Likes # 0

Note the two entries in registry:

NoDriveTypeAutoRun registry entry - alter the value

NoDriveAutoRun registry key - By default, Windows 7 and Vista does not add any NoDriveAutoRun registry subkey. And you probably don’t want to block any drive from AutoPlay too. So remove and delete all NoDriveAutoRun key in the registry.

Like this post
TC52

Likes # 0

Thankyou - I will check it out. Many thanks.

Like this post
mobing

Likes # 0

thanks !it is helpful !

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

5 things we want to see in Android M: New features and fixes

IDG UK Sites

iPad mini 3 release date rumours: 'iPad mini Air' will be 30 percent thinner than current model

IDG UK Sites

Introducing generation tech

IDG UK Sites

This animated film reveals the importance of designing for everyone