We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
 
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Windows 7 Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Creative Audigy LS series soundcard


Driglou

Likes # 0

Hey my external sound card doesn't play sound. I had internal but it got screwed so I changed it. I have Audigy ls soundcard and i installed drivers. As it shows in the image on 'Sound' panel at the speakers it shows that green bar raising as sounds goes, but my speakers and headphones, doesnt play anything.

PS i will give any info that is necessary

click here

http://postimg.org/image/4a6jnjnf7/

Like this post
Woolwell

Likes # 0

Silly question first - Have you plugged the speakers into the sound card sockets?

Have you configured the playback?

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Netflix to introduce price increase: New subcribers to start with

IDG UK Sites

Apple financial results: iPhones, iPads & Macs sales for Apple's Q2 2014, plus shares to split

IDG UK Sites

Twitter - not news

IDG UK Sites

See Moo Studios' new animated advert for Blue Moon beer