We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
 
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Business Tech Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Lacie Extreme 1TB hard drive problem


ccuk

Likes # 0

I have a Lacie 1TB Extreme hard drive.

I have just purchased a new PC with Vista Business 32 bit operating system, I disconnected the drive set up the machine, re connected the drive and all should be well! But not so.

At first I thought it was a Vista problem but anow notice the mains supply is buzzing badly and affecting the start up of the drive.

First I think I need a new mains adaptor/power supplier. Maybe the problem is Vista also?

Has anyone experienced similar?

Does anyone know where I can purchase a new mains adaptor?

Thank you

Sandra

Like this post
wee eddie

Likes # 0

Why not start a fresh thread?

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Samsung Galaxy Note 4 release date, price and specs 2014

IDG UK Sites

iOS 8 features wishlist: the changes iPhone and iPad users want in Apple's iOS 8

IDG UK Sites

25 Years of the World Wide Web: Happy Birthday, Intenet

IDG UK Sites

Developers get access to more Sony camera features