We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
 
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Mobile Phone Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Sony Satio strange behaviour after receiving WAP settings


Isaacson

Likes # 0

I have just switched phones to a Sony Ericsson Satio. After getting the WAP and MMS settings in a text message and applying them, my came up with the 'sending text message' message. It did it again a few seconds later and then a third time. According to my outbox, no actual message was sent. It has not done it since. This is a second hand phone, so what I need to know is, is this normal for this phone or could there be something wrong with it? I have tried taking my SIM out and doing the settings again, it repeats the message so it's definitely connected to applying my connectivity settings. It doesn't do this at any other time. I have also tried resetting the phone completely.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Samsung Galaxy Note 4 release date, price and specs 2014

IDG UK Sites

iOS 8 features wishlist: the changes iPhone and iPad users want in Apple's iOS 8

IDG UK Sites

25 Years of the World Wide Web: Happy Birthday, Intenet

IDG UK Sites

Developers get access to more Sony camera features