We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
 
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Windows Vista Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Creative soundcard


JACC

Likes # 0

I've just installed a Creative SB Audigy 2ZS from my XP pc into a Vista Ultimate machine which had onboard sound , disabled this in the bios(help from forum) and installed drivers , all ok sofar,but when i go into Creative speaker settings i get a message saying The audio device supported by this application is not detected.The application will exit . Can anyone tell me what is happening here and if it can be sorted.

Like this post
Bob The Blob

Likes # 0

Have you installed the latest drivers from creative's website?

Like this post
JACC

Likes # 0

Bob The Blob ,cheers mate , i thought i downloaded the correct drivers but went back into the creative site and got the right drivers .thanks again.

Like this post
mattavich

Likes # 0

Try new drivers

Regards

Matt - click here

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Samsung Galaxy Note 4 release date, price and specs 2014

IDG UK Sites

iOS 8 features wishlist: the changes iPhone and iPad users want in Apple's iOS 8

IDG UK Sites

25 Years of the World Wide Web: Happy Birthday, Intenet

IDG UK Sites

Developers get access to more Sony camera features