We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Virus on CD after burning not found before burning


Flopper

Likes # 0

I downloaded a backup copy of Windows Server 2003 and my AV (AVG) scan declared it clean. However after burning the ISO to a disc and trying to run it as a test my AV warned me it was infected with the Luhe.Packed.AP trojan. Is that likely/possible or could my AV package be being overly cautious? Could it be a false positive?

Like this post
Fruit Bat /\0/\

Likes # 0

Where did you download it from?

Like this post
wiz-king

Likes # 0

AV may not have found the virus on a download especially if you downloaded it as an ISO or Zip file

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

The 30 best TV shows on Netflix UK: Our pick of the best programmes you can watch right now

IDG UK Sites

Nostalgia time: Top 10 best selling mobile phones in history

IDG UK Sites

VFX Emmy: Game of Thrones work garners gong for Rodeo FX

IDG UK Sites

Apple 13-inch MacBook Pro with Retina review (2.6GHz, 128GB, mid-2014)