We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

IE 10 router issue - cant see it


awest3

Likes # 0

Just installed IE 10 on my Dell Inspiron 520s. I have an issue in that I cant see my router stats anymore. If I type 198.162.0.1 as usual all I get is constantly revolving circle on the tab. I can see the router perfectly ok from my Ipad. Anyone know if this a known problem with IE 10 or have I just not set it up correctly?

Thanks Al

Like this post
Secret-Squirrel

Likes # 0

IE10's "Compatibility View" may help with this issue - have a look here.

Like this post
iscanut2

Likes # 0

It should be http://192.168.0.1 or 192.168.1.1

Like this post
awest3

Likes # 0

thanks, tried that but it made no difference.

Like this post
iscanut2

Likes # 0

Are you sure ? You have the numbers the wrong way round in your original post ! It works for me in IE10.

Like this post
awest3

Likes # 0

yes 192.168.0.1 it was a typo on my post...fingers faster than brain..

ta

I think I'll do a restore and see if that cures it

Like this post
awest3

Likes # 0

Well I've uninstalled IE 10 and everything works ok now.... must be to do with my set up somehow. Others are not having an issue with this..

I'll try and sort it and report back.

Thanks

Like this post
awest3

Likes # 0

Windows update reinstalled ie10 today and the same problem cropped up.

Never did solve this.

Like this post
Jock1e

Likes # 0

I did notice that there was an update for IE10 on Windows updates on Tuesday night.Did you update them all.

You could try Internet Options.Advanced and press reset to see if that helps.

If it is a 64Bit Windows that you have make sure you use the 32Bit version of I/E and not the 64Bit version.

Like this post
awest3

Likes # 0

thanks I'll give it a try. Al

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Very best Black Friday 2014 tech deals UK: Latest bargains on phones, tablets, laptops and more...

IDG UK Sites

Tech trends 2015: 3D printing grows up

IDG UK Sites

Will I be affected by VAT MOSS? Here are the facts for designers and artists

IDG UK Sites

Black Friday 2014 UK: Apple deals, Amazon deals & Black Friday tech offers