We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Will have to switch to Chrome for this site


muddypaws
Resolved

Likes # 0

For the last 2 months using the latest FF and IE it takes over 10 secs to load any thread or link within.

The cause mainly appears to be 'transferring data from "now.eloqua" and " inskinmedia" '

Up to 10 minutes to browse a few threads/ forums is not good.

Anyone know of any FF adjustments please or have similar problems?

Only this site no problems anywhere else

Chrome is instamt.

Like this post
Jock1e

Likes # 0

New update for Firefox this morning maybe try that.

Try Adblock plus that should help loading a bit quicker.

Have you got the latest updates for Flash and java if not remove any old versions first.

Like this post
Jock1e

Likes # 0

Try turning all of your add ons off to see if it runs any faster.It it does enable them 1 at a time to see if you can find the one causing the problems.

Adblock plus will stop inskinmedia running it should also stop eloqua as well.

Like this post
Jock1e

Likes # 0

Noticed a few warnings about Java so just uninstalled mine.

So maybe ignore my message about updating it.

No doubt I will probably need it again at some stage.

Like this post
muddypaws

Likes # 0

Jock1e

Ditto with Java.

AB+ and DNT are both running. It's the same with them dis-abled.

Also been to the 'Cookie Options. on the home page above the Security Advisor site.

Removed everything, but all active again on the next visit.

I'm on FF 17.0.1.

Is there yet another?!

Like this post
muddypaws

Likes # 0

PS--have latest Flash.

Like this post
muddypaws

Likes # 0

Updated to 18.0.1---just the same.

Perhaps the tech boys on PCA can advise.

Like this post
mgmcc

Likes # 0

"I'm on FF 17.0.1"

Latest version of Firefox is 18.0.1

Like this post
Jock1e

Likes # 0

muddypaws

Maybe you have allowed inskinmedia to run.

Without it running Firefox is on the left hand side of the page.With it running it is in the middle.So not sure if you allowed it to let Firefox run properly.

Remember to update the filters on it.

Like this post
muddypaws

Likes # 0

Jock1e

PCA is in the centre as it always has been with it running. Will check filters.

Like this post
muddypaws

Likes # 0

Jock1e

Think you may have cracked it.

AB+ was shown as working, but no filter subsription added. Don't like PCA on the left, but will have to put up with it. Will report back after a few visits.

Cheers.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Nokia replaces budget Lumia 520 with 530: Release date, price and specs

IDG UK Sites

Everything you need to know about Apple's iPhone Camera in iOS 8

IDG UK Sites

Why you shouldn't trust password managers

IDG UK Sites

How to make an 'Apple iWatch' using an iPod nano and a 3D printer