We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Apple Help


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

This site on an iPad


bremner

Likes # 0

4-8 weeks ago a technical change appears to have been made to this site. A consequence is that the site is virtually unusable on an iPad unless Javascript is turned off.

This results in the site being much more usable but with niggles such as being unable to use the world icon for posting links and no preview window.

The biggest downside however is issues with 95% of other websites not working properly meaning having to go into settings and switching back on Javacript.

Can anyone suggest a possible remedy or can the techies at PCA please please sort this out.

Like this post
Woolwell

Likes # 0

Mobile version.

Like this post
Woolwell

Likes # 0

Interestingly, having done a very limited experiment, I have found that the full site on the iPhone5 loaded quicker and better than on my iPad2. But of course the screen size meant that the full site was fairly useless.

Like this post
retep888™

Likes # 0

Quoted: << retep888™ - I don't get any log in problems >>

Woolwell : I just found out that logging into the site isn't possible if << Private Browsing >> is enabled in Safari on iPad but no problem with both Macbook pro & iPhone's Safari on << Private Browsing >>, so I'm puzzled.

Like this post
Woolwell

Likes # 0

retep888™ Suspect that it is to do with the handling of cookies.

Like this post
retep888™

Likes # 0

<< Suspect that it is to do with the handling of cookies. >>

Might be but it works with < Private Browsing > off & accept < cookies > Never, still puzzled. :)

Like this post
bremner

Likes # 0

I hope someone from PCA picks this up and can give us an idea of when they will try and solve the problems

Like this post
Chronos the 2nd

Likes # 0

Don't hold your breath.

Like this post
bremner

Likes # 0

Perhaps the PCA techies are now back and could comment on these problems please.

Like this post
muddypaws

Likes # 0

I have no problems on Nexus using Boat Browser. In fact it is quicker than on the PC.

But I have noticed that on the PC I have to wait almost 10 seconds after changing pages or threads before I can scroll

down. Been like this for a month or more.

Yet the Aeroresource site that is full of photos, and other sites, load immediately in FF 17.0.01

Like this post
Chronos the 2nd

Likes # 0

Pages here are slow to fully load,its a few seconds before I can click anywhere on a page which continues to the next and so on.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Sony Xperia Z3+ (UK Sony Xperia Z4) UK release date, price and specification: Pre-order the Sony Xp9......

IDG UK Sites

Why Intel’s vision of the future is a future I want to live in

IDG UK Sites

What Jony Ive's new job means for Apple design

IDG UK Sites

Jony Ive 'semi-retired' into new role: kicked upstairs as Chief Design Officer