We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Google - New Tabs button


Furkin
Resolved

Likes # 0

Win 7 32bit – IE9

Hi Guys

Sorry - Smee again.

GOOGLE:

When I click my normal Internet Explorer icon on the task bar, all is well.

But; when I click the little New Tab bit at the side of the existing page title, it goes blank and the ‘address’ in the search field says “About Blank Page”.

I looked in CP > Internet options > Home Page; & it still says Google.co.uk, which is what I set it to.
If I type Google.co.uk into the search field, it comes up as a normal Google front page.

To my limited (very) brain, it looks like the link in the New Tabs button isn’t working right. I tried right clicking, in the hope that it would bring up Properties or similar, but nothing happens.

Any ideas please ?

* Merry Christmas to you all *

Like this post
marvin42

Likes # 0

When I click on New Tab in the address bar it says About Tab which is highlighted in blue. I just type in the URL I want and off it goes.

Like this post
Woolwell

Likes # 0

Go to Tools - Internet Options - On the General tab look down to tabs and click on settings. In the small window that opens you should see "when a new tab is opened: open" in the drop down box select "your first home page".

Like this post  
Furkin

Likes # 0

Marvin42: Thanks guy. Up till a couple of days ago - or so - it was always automatic - no need to type anything.

WW: Thanks again. That worked.

I have no idea how it changed - I certainly knew nothing about that menu.

I did download something a couple of weeks ago, which brought Chrome with it (see my post back then). Probably just a coincidance, but I had a couple of tiny glitches just after that. At the time, my G.Earth stopped working/loading etc. I deleted Chrome. I deleted G.Earth & reinstalled, but it still didn't load.

If I have time today or tomorrow, I'll try a new download/install, to see if its any better.

although I have to clear reindeer muck off the roof first,,,,,,,,,,,

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

5 reasons not to wait for the Apple Watch: Why you shouldn't buy the iWatch

IDG UK Sites

Why local multiplayer gaming is rapidly vanishing: we look at the demise of split-screen and LAN...

IDG UK Sites

How Emotional Debt is damaging digital design

IDG UK Sites

iPhone buying advice: Should I buy an iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, or iPhone 5c, or wait for7......