We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Possible PC Advisor Website Problem?


Resolved

Likes # 0

Is anyone else having problems with the PCA website over the past few days, or is it just me?.

The other day (possible Friday)it was server overload and site error plus 'waiting for' delays.

This morning trying to send posts are resulting in redirection to 'site error', with 'waiting for' delays.

I have even had a post that I have tried posting to, that repeated site error messages, and when it eventually took the post, a previous person and myself who had just managed to post, appeared to have no usernames attached (just envelope), but the originator of the post had theirs.

I am not having any problems with other websites. Using Google Chrome.

Like this post

Likes # 0

The same as applied with this posting, no originator or username, just figure and envelope, but the post did go straight through without delays.

Like this post

Likes # 0

It seems to be the "weekend wobbles" following the spam attack yesterday. In addition to the effects that you have noticed I cannot get into My Posts although I can get into My Profile. No doubt that when The Team get into work tomorrow they will sort it out. I am using IE 10 with Win 8.

Like this post

Likes # 0

Just noticed that it posted without a name but it was sent by Chub_tor.

Like this post

Likes # 0

Same here, I cannot now get into 'My Posts' due to 404 error message "Sorry! We can't find the page you were looking for".

I'll tick this as resolved, the previous poster as answered the question.

Like this post  

Likes # 0

Just managed to get back on again and could not send messages.Obviously back on now so will see if this one works.

Like this post

Likes # 0

Something isn't right - the server appears to have stopped adding usernames to posts. Nothing I can do about that now, but if it's still happening in the morning we'll sort it out.

Meanwhile, apologies all round.

FE

Like this post

Likes # 0

Perhaps we'll just have to sign our forum names at the bottom until it is resolved.

QuizMan

Like this post
Nontek

Likes # 0

Good idea QuizMan, I thought at first that it was just me, though I did 'Notify FE' thinking it might have been something else.

Nontek

Like this post
Nontek

Likes # 0

Hmm, my name works??

Like this post
wee eddie

Likes # 0

Nontek: You are obviously among the elite

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Samsung Gear S (Solo) curved-screen smartwatch confirmed: release date, price and specs UK

IDG UK Sites

Nostalgia time: Top 10 best selling mobile phones in history

IDG UK Sites

How Ford designs next-generation cars at its Melbourne Design Centre

IDG UK Sites

Apple 15-inch MacBook Pro with Retina review and the mystery of the processor benchmarks