We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

cannot connect to anywhere ? all other comps are fine ?


Baskerville

Likes # 0

Hello all,

I restored my computer back to factory settings the other day, everything went well and afterwards I could get online no probs, (we have a wireless connection}

Yesterday I tried to connect and nothing will let me go online the wifi seems fine and this computer is working online, but MY laptop just refuses to go online, it's a windows vista home premium op system and is Median computer.

O2 have tested the line but still nothing will connect me to the internet, they say if only my computer will not connect there is nothing they can do because all the other comps in the house are not having a problem ? I tried to system restore it but that came back and said something was preventing it doing a previous restore point, it does this for any restore point ? can anyone offer help with this ?

many thanks to all that have any idea what could be going on,

Like this post
onthelimit1

Likes # 0

Assuming the wireless is turned ON? (sounds daft, but wouldn't be the first time!), I'd go into device manager, network adaptors and uninstall the wireless adaptor. Reboot windows and let it reinstall the driver.

Like this post
Jock1e

Likes # 0

Have you had a look in device manager to see if any yellow exclamation marks.

Someone on here about a month ago with the same problem and changing the channel number on the router sorted it out for him.

Like this post
Jock1e

Likes # 0

Then off course have you tried switching the router off for 10 seconds and back on again.

Like this post
nickf

Likes # 0

assume your WiFi is password protected , could be that your laptop has lost password .

Like this post
Baskerville

Likes # 0

Thanks a lot, I assumed that the router was fine but I turned off for thirty seconds and bingo I'm online !!!

Many thanks,

Baskerville.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Very best Black Friday 2014 tech deals UK: Latest bargains on phones, tablets, laptops and more...

IDG UK Sites

Tech trends 2015: 3D printing grows up

IDG UK Sites

Will I be affected by VAT MOSS? Here are the facts for designers and artists

IDG UK Sites

Black Friday 2014 UK: Apple deals, Amazon deals & Black Friday tech offers