We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Ethernet OK, but no wireless


onthelimit1
Resolved

Likes # 0

My local vet's PC uses the ethernet port to connect to Vetcomm through a router. Until now, normal internet access has been through dial-up. He now has broadband. I fitted a wireless USB adaptor which installed OK, but won't connect to his new BT router - it shows as 'disabled' and won't let me change to enabled.

I'm sure it's a settings issue, but never had to deal with a similar situation to this.

Grateful for any thoughts.

Like this post
difarn

Likes # 0

Well done - will remember this.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Best January sales 2015 UK tech deals LIVE: Best New Year bargains and savings on phones, tablets,...

IDG UK Sites

Chromebooks: ready for the prime time (but not for everybody)

IDG UK Sites

2015 visual trends: 20 leading designers & artists reveal what should be inspiring us in 2015

IDG UK Sites

Mac tips tricks & hacks: 10 things you didn't know your Mac could do