We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

My Homepage on my XP fails.


jonem81

Likes # 0

I have just Recovered my networked Sony PC, and the recovery disc installed Windows XP Sp1 fine. I subsequently installed Window Service Pack 2, without any problems. I have a very fast broadband service, and once I had made all of the necessary connections, all seemed to be in order. However, when I click on Internet Explorer and expect my homepage to stay in the address bar until I have finished, it fails and I get an error message about checking settings and connections. The strange thing is, that if I click on Google Chrome, then type the homepage (virginmedia.com), it opens up fine and is stable! I have followed many possible suggestions, but to no avail. I could make my homepage Google, but I don't want to. (My emails {OE} work fine}. Can a member please help with this?

jonem81

Like this post
onthelimit1

Likes # 0

No similar problems for me with this site. I suggest you use a different browser as a comparison.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

iPhone 6 release date, price, specs and new features: Convincing leaked photos show iPhone 6

IDG UK Sites

Gateway to your kingdom: why everybody should check and update their broadband router

IDG UK Sites

Netflix whips up 3D VR viewing room for Oculus Rift during company hack day

IDG UK Sites

Best Mac? Complete Apple Mac buyers guide for 2014