We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Wireless connection lost when run Internet Explorer 32 bit


Paul M

Likes # 0

When I try to run the 32 bit version of Internet Explorer 9 I lose the wireless connection to my router. It's absolutely fine with the 64 bit version. I am running Windows 7. Could anyone suggest why this might be please?

Like this post
Paul M

Likes # 0

I've finally solved this by, in Internet Explorer, going to Internet Options, Connections, LAN Settings and unchecking the box for Automatically Detect Settings.

Like this post
rdave13

Likes # 0

Thanks for the info although the box is ticked on both 32 and 64-bit version of IE for me. Very odd.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

How to get a gold Apple Watch for £329: Save £7,500+ with this cool upgrade kit

IDG UK Sites

It's World Backup Day 2015! Don't wait another minute: back up now

IDG UK Sites

Seducing Strangers by Josh Weltman book review

IDG UK Sites

History of Apple: how Apple came to lead the tech industry