We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Cant get Email working after setting up wireless network.


bumpkin

Likes # 0

Hi, all in the title really, Today I have set up wireless network. Belkin router. WinXP pro on a pent4 as the main PC.4pc`s in all one wired and 3 wireless. I can get internet easily enough but I cant send Email unless I connect the cable and use my old connections. I would think this is just something in the settings but it has beaten me so if anyone can help please I would appreciate it.

Ray

Like this post
Jollyjohn

Likes # 0

Hi

Try this - Open your e-mail client Go Tools Accounts Select an account and select Properties. There should be a tab labelled CONNECTION. I used to set this to use any available connection or you can select "always use the specified connection" Experiment with these settings and see if that solves the issue.

Like this post
bumpkin

Likes # 0

thanks, that seems to have it. Ray

Like this post
bumpkin

Likes # 0

Thanks, that seems to have done it. Ray

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

LG G4 Note UK release date and specification rumours: Samsung Galaxy Note 5 killer could be the LG 3......

IDG UK Sites

In defence of BlackBerrys

IDG UK Sites

Why we should reserve judgement on Apple ditching Helvetica in OS X/iOS for the Apple Watch's San...

IDG UK Sites

Retina 3.3GHz iMac 27in preview: Apple cuts £400 of price of Retina iMac with new model