We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

MSI ethernet bridge


highside

Likes # 0

Hi any help please, I have a simple system using two MSI ethernet bridges for broadband connection to my laptop. Just moved into a new flat and in two rooms there is no internet connection yet all is well using all the mains sockets of all the other rooms (obviously OK if laptop is connected directly to the ISPs broadband modem) I have checked the wiring particularly the earths in all sockets to no avail. On the MSI adaptors the red COL led sometimes flashes when connected to the non connecting mains socket. I cannot find any diagnostic info for these devices which have always been totally reliable. Win7 64bit IE 9 Thanks

Like this post
highside

Likes # 0

Answering ny own question, this was caused by nothing more than a corroded earth pin on a mains adaptor.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

OnePlus One release date, price, specs UK: No invite needed any longer

IDG UK Sites

15 analogue facts that today's kids won't understand: winding tapes, Ceefax and more

IDG UK Sites

da Vinci Junior 3D printer review

IDG UK Sites

WWDC 2015: What Apple will launch at WWDC 2015: Apple TV, Macs, more & how to get WWDC tickets