We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

PC appears to be poorly (part 2)


Chrissib

Likes # 0

Having run MalwareBytes and found lots of infections, which after running again, is now 'clean'.. However, I cant run 'Spybot' after reloading, flashes up and then disapears in task manager. And for some reason 'AVG' is not working either. Tried uninstalling, an re-installing but get error, .. Severity: error, Error code;0xE001C046 could not establish connection. Initialization of the AVG online installer. It then prompts me to go online to learn more, but then I get another error, web page wont connect, even though I can get online to other sites. It asks me to diagnose internet problems, but I can get online. I have run 'sfc /scannow' to repair. I have viewed AVG in services, and says it is 'stopped'. I have tried re-starting but PC reports, cant find service. So in Summary, cant run Spybot or AVG, and some web sites fail. Any ideas greatly appreciated. Chrissib

Like this post
lotvic

Likes # 0

Like this post
buteman

Likes # 0

Normaly an infection will stop security programs from running.

Try starting in safe mode with networking and download this.

http://www.surfright.nl/en

it will update and then run and if it finds anything you have to activate it to remove the problem.

I would then run C cleaner and then switch off system restore and remember to switch system restore back on after you reboot.

It should also let you update the security programs that you have on your computer.

It could also be a currupt user account.

Like this post
Chrissib

Likes # 0

I cant load windows in safe mode. When I interrupt the boot, and get the safe mode option, I choose this, and all it does is come back to the option screen. All the time I am typing, the hardisk is rumbling away in the background and the floppy drive led keeps coming on every 20 second sor so.

Like this post
Chrissib

Likes # 0

ok it looks as though there are no more suggestions, I guess I will have to reload windows

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Best Christmas 2014 UK tech deals, Boxing Day 2014 UK tech deals & January sales 2015 UK tech...

IDG UK Sites

LED vs Halogen: Why now could be the right time to invest in LED bulbs

IDG UK Sites

Christmas' best ads: See great festive spots studios have created to promote themselves and clients

IDG UK Sites

Why Apple shouldn't be blamed for exploitation in China and Indonesia