We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

forum


chippy+

Likes # 0

hi i when i press helproom it just gives me a blank page the pc advisor title and everything else but no questions or answers my other pcs are ok can anyone help i can get into the rest of the forums thanks chippy

Like this post
Fruit Bat /\0/\

Likes # 0

Most likely a bowser security problem

What browser, security scripts etc. are you using e.g. Firefox with noscript add on

Like this post
chippy+

Likes # 0

hi Fruit Bat /\0/\

i have ie8 installed with 4 pcs but it is only this one that has the problem thanks chippy

Like this post
Woolwell

Likes # 0

Ad blockers can cause similar problems. My anti-banner part of anti-virus means that some threads open with nothing there.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Best Black Friday 2014 tech deals: Get bargains on smartphones, tablets, laptops and more

IDG UK Sites

What the Internet of Things will look like in 2015: homes will get smarter, people might get fitter

IDG UK Sites

See how Trunk's animated ad helped Ade Edmondson plug The Car Buying Service

IDG UK Sites

Yosemite tips: Complete Guide to OS X Yosemite