We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

IE8 not displaying website video content


nonogrob29

Likes # 0

Although IE is not my default browser, I need it to test when maintaining webpages for the sites I manage.

IE8 in my WindowXP admin account, displays Youtube videos embedded on my site perfectly. IE8 in my limited account does not - just leaves a white block. All other browsers display correctly irrespective of whether I work in admin or limited. This happened when I upgraded from 7 to 8 (the last upgrade, I understand, that XP will take.)

I've not changed from the IE8 default settings in either account.

No doubt I'm missing something dead simple but can someone please put me on the right road.

Like this post
gengiscant

Likes # 0

This sounds like an add-on problem with IE that is interfering with wmv links. The first thing I’d suggest you do is reset the IE defaults. Click on “Tools” and then Internet Options then click on the Advanced tab. Locate the Reset Internet Explorer Settings heading and then click the “Reset..” button. Navigate to a site with video links and try clicking one of the links. If it works correctly we are done.

If links still aren’t working we need to try IE without Add-ons. Click on Start, All Programs, Accessories, System Tools, and click Internet Explorer no Add-ons. Again, try a video link. If it loads correctly we will need to determine which add-on is causing the problem. Restart IE normally, then click “Tools” on the Menu Bar and select Manage Add-ons. Disable all of your add-ons and then re-enable them 1 at a time until you locate the add-on causing your problem.

Like this post
Secret-Squirrel

Likes # 0

"Youtube videos embedded on my site perfectly. IE8 in my limited account does not - just leaves a white block"

If you've got an IE ad-blocker add-on installed, then check that it's not set to "Block Flash Content".

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Sony Xperia Z3 Compact review: A better deal than the Z3 and most smartphones

IDG UK Sites

Why people aren't upgrading to iOS 8: new features are for power users, not the average Joe

IDG UK Sites

Framestore recreates ancient China for Mr Bean's martial arts misadventure

IDG UK Sites

iPad Air 2 review: Insanely fast and alarmingly thin. Speed tests, camera tests and more