We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Wi-fi access lost


Heckmotor

Likes # 0

We've belatedly applied WPA password protection to our wi-fi and got everything working apart from a Dell Latitude X300 laptop with Windows XP.

The router is set to WPA/PSK Only and Mixed (WPA+WPA2) and then has a PSK which we have set, but the laptop doesn't appear to recognise the PSK. The other laptop which is newer works fine.

Like this post
Secret-Squirrel

Likes # 0

"We’ve stepped back from WPA / WPA2 Mixed to just WPA2 and selected TKIP and got everything working"

Thanks for the feedback :)

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

45 Best Android games: top Android games for your smartphone or tablet in 2014 (24 are free!)

IDG UK Sites

How Apple, Adobe, Microsoft and others have let us down over UltraHD and hiDPI screens

IDG UK Sites

Do you have the X-Factor too? Mix Off app puts fans in the frame

IDG UK Sites

iPad Pro release date, rumours and leaked images - 12.9 screen 'coming in 2015'