We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

system cannot find drive?


ashleycardwell94

Likes # 0

I have purchased a Dell Poweredge 1850. I think i have setup the Ultra320 SCSI hard drives correct as it shows up in the bios. The Drive slots into a port labeled 0 ( for RAID i think ). When i boot, the windows server and xp setup from disk wont find the hard drive. I booted in to linux and that wont find the disks either.

Any suggestions?

Thanks

Like this post
Lazarus The 2nd

Likes # 0

Like this post
Lazarus The 2nd

Likes # 0

I'll try that again.

Configuring the Boot Drive http://support.dell.com/support/edocs/systems/pe1850/en/IT/r1712c70.htm#wp1052527

Dell™ PowerEdge™ 1850 Systems Installation and Troubleshooting Guide http://support.dell.com/support/edocs/systems/pe1850/en/IT/r1712c50.htm#wp1043338

Like this post
ashleycardwell94

Likes # 0

Thanks for those. I have inserted my windows xp pro disk and it boots in to the windows setup but fails to find my hard drives as no driver is available, but it refuses to boot in to my windows server disk, that has the drivers!

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Google Fit vs Apple Health Kit: What's the difference?

IDG UK Sites

How to join Apple's OS X Beta Seed Program: Get OS X Yosemite on your Mac before public release

IDG UK Sites

Introducing generation tech

IDG UK Sites

This animated film reveals the importance of designing for everyone