We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Cant get not video playback from my cyclone primus 2tb multimedia hard drive


yusuf_03

Likes # 0

So i have a cyclone primus 2tb multimedia hard drive, when i try putting my recorded files off my camcorder (sony hdr hd-xr155) onto the hard drive (please not i use the software that came with the camcorder to do this) i get only the audio but no video playback. When the file is on the camcorder its a 'mts' file, when using the software it changes to a 'm2ts' file. Taking in mind that the multimedia hard drive does play this type of file (m2ts) i still get no video playback but only audio. Anyone knoe how to solve this, thanks

Like this post
gengiscant

Likes # 0

Have a look here, it looks like you have a problem. Sony

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Very best Black Friday 2014 tech deals UK: Latest bargains on phones, tablets, laptops and more...

IDG UK Sites

Tech trends 2015: 3D printing grows up

IDG UK Sites

Will I be affected by VAT MOSS? Here are the facts for designers and artists

IDG UK Sites

Black Friday 2014 UK: Apple deals, Amazon deals & Black Friday tech offers