We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
 
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

XP SP3


zoobie

Likes # 0

This is pathetic. My video editor requires XP SP3 to run. This is a HUGE 316mb file which I actually got from Microsoft with a download manager over a dial up connection. Now that it's finally installed, I got a bunch of weird symbols showing up in text boxes. Then I come to find it requires another HUGE file called "SP3 symbols" to patch this problem. I downloaded this file from Microsoft and it fails to open saying it's corrupt.

Obviously, d/ling these HUGE files ties up my computer all day/night - then turns out to be a waste of time and bandwidth.

Suggestions?

Like this post
lotvic

Likes # 0

Must have been the 'new' fonts that you installed that messed it up then.

Glad it's sorted.

Don't forget to green tick thread by clicking on the grey tick next to the answer that you gave that solved it.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

LG G3 release date, price, specs and new features 2014

IDG UK Sites

iPhone 5s review: why the iPhone 5s is still the best phone you can buy in 2014

IDG UK Sites

PCs vs consoles: PCs still pwn when it comes to gaming (and everything else)

IDG UK Sites

NAB 2014: Affordable 4K cameras, boundary-pushing plug-ins & drone domination