We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Images not appearing on picture gallery


rupie

Likes # 0

I have designed a site which has a photography element. There is another site that hosts galleries of pictures. When someone logs onto my site they can use everything fine.When they click on the link to forward to the site that hosts the gallery template and images the images do not appear, just a white box and red dots.
If I access this gallery site direct, all is working. Is this a security issue as the browser thinks I am being forwarded to a non secure site or is there another issue. Using W7 with IE 8. All setting default. Is fine if tested in seamonkey and on my Mac.
Other customers have had similar issues with visiting this site.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Where to buy iPhone 6 and iPhone 6 Plus in the UK: Launch day price, deals and contracts

IDG UK Sites

Is Apple losing confidence in itself?

IDG UK Sites

Professional photo and video techniques for perfect colours

IDG UK Sites

How (and where) to buy an iPhone 6 or iPhone 6 Plus in the UK. Plus: What to do if you pre-ordered...