We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

SPYBOT USING USING CPU 100%


Snrub

Likes # 0

I have noticed that spybot is heavy on system resouces using the CPU at near 100% on start up, creating a slow start up,when browsing and when running checks.

Is this normal?

Like this post
buteman

Likes # 0

Turn off tea timer and see if it makes any difference.

Like this post
sunnystaines

Likes # 0

spybot sounds corrupted, if you still have problems after teatimer disabled, delete spybot then goto to windows explorer and delete the spybot folder, reboot and get a fresh download.

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Acer Aspire R11 review: Hands-on with the 360 laptop and tablet convertible

IDG UK Sites

Apple Watch release day: Twitter reacts

IDG UK Sites

See how Framestore created a shape-shifting, oil and metal based creature for Shell

IDG UK Sites

Apple Watch buying guide, price list & where to buy today: Which Apple Watch model, size, material,?......