We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Lacie Extreme 1TB hard drive problem


ccuk

Likes # 0

I have a Lacie 1TB Extreme hard drive.

I have just purchased a new PC with Vista Business 32 bit operating system, I disconnected the drive set up the machine, re connected the drive and all should be well! But not so.

At first I thought it was a Vista problem but anow notice the mains supply is buzzing badly and affecting the start up of the drive.

First I think I need a new mains adaptor/power supplier. Maybe the problem is Vista also?

Has anyone experienced similar?

Does anyone know where I can purchase a new mains adaptor?

Thank you

Sandra

Like this post
wee eddie

Likes # 0

Why not start a fresh thread?

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Nokia replaces budget Lumia 520 with 530: Release date, price and specs

IDG UK Sites

Q3 2014 financial results: Apple announces record June quarter, 35.2m iPhones sold, $37.4b revenue

IDG UK Sites

Welcome to the upgrade cycle - you'll never leave

IDG UK Sites

How to make an 'Apple iWatch' using an iPod nano and a 3D printer