We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message
Contact Forum Editor

Send an email to our Forum Editor:


PLEASE NOTE: Your name is used only to let the Forum Editor know who sent the message. Both your name and email address will not be used for any other purpose.

Tech Helproom


It's free to register, to post a question or to start / join a discussion


 

Lacie Extreme 1TB hard drive problem


ccuk

Likes # 0

I have a Lacie 1TB Extreme hard drive.

I have just purchased a new PC with Vista Business 32 bit operating system, I disconnected the drive set up the machine, re connected the drive and all should be well! But not so.

At first I thought it was a Vista problem but anow notice the mains supply is buzzing badly and affecting the start up of the drive.

First I think I need a new mains adaptor/power supplier. Maybe the problem is Vista also?

Has anyone experienced similar?

Does anyone know where I can purchase a new mains adaptor?

Thank you

Sandra

Like this post
Forum Editor

Likes # 0

From what you say, the drive is failing to initiate when powered on - the drive isn't spinning up -is that what's happening? If there's a power light on the drive it looks hopeful.

Buzzing noises from transformers are never a happy sign - do you have access to another transformer of the correct output rating?

Like this post

Reply to this topic

This thread has been locked.



IDG UK Sites

Samsung Galaxy Alpha vs iPhone 5S comparison review: Metal smartphones fight

IDG UK Sites

Gateway to your kingdom: why everybody should check and update their broadband router

IDG UK Sites

Fonts review

IDG UK Sites

Best Mac? Complete Apple Mac buyers guide for 2014