Windows 7 Pro install on SSD

  Eternity88 01:43 AM 18 Aug 13
Locked

Hi Guys so I have built a brand new computer.

my rig Corsair 600t mid tower Corsair TX 850w psu Asus Maximus VI Hero Motherboard 16gb Gskill Ripjaw Ram Intel Core i7 3.5ghz Cpu Asus GTX 600 Graphics Card Samsung 250gb SSD 840 pro Seagate Barracude 3tb harddrive

My Problem: I have installed windows 7 on the SSD and its all installed fine. But when I connect to the internet is when the problems start. Windows Update wont update at all. Windows Explorer crashes and restarts. and Im getting download speeds of almost nothing to half of what I usually get. So I reinstalled on the SSD with the same problems.

Now I reinstalled on to a the 3tb harddrive and everything is working fine. downloads,windows update and no windows explorer crashes.

I apologise if this has been answered and I missed the thread. As Im really not sure what the problem is therefore dont really know what to search for. I have checked the Sata settings and it is automatically on AHCI and have looked through a couple of other threads that I have followed up on but with no luck.

  Chronos the 2nd 13:27 PM 21 Aug 13

BebeMic

You really should be starting a thread of your own rather than hijacking Eternity88's thread.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get free stuff for Android: Amazon Underground offers genuinely free Android apps and free…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Swedish schoolkids use Minecraft to redesign Stockholm city centre

Apple's special event invitations decoded: A look back at 13 of Apple's most cryptic invites