Static screen after start up

  domsnook 23:53 03 Dec 14
Locked

Hi,

After the windows 7 start up screen my TV is going straight to static. I've got it hooked up through a HDMI cable but I assume if that wasn't working it wouldn't show any display at all. First time it's happened and even used my PC earlier and it was fine. I can load it up in safe mode with no problems. Any ideas?

Thanks in advance Dom

  lotvic 00:03 04 Dec 14

Could be Display Driver (Graphics card) as Safe mode only uses generic drivers for a basic display. Try re-installing your graphic/video card driver.

  Fruit Bat /\0/\ 18:02 04 Dec 14

I can load it up in safe mode with no problems

Yes definitely a graphics driver problem uninstall and reinstall or update it.

  domsnook 23:08 04 Dec 14

All sorted now! Just did an uninstall of it in safe mode and restarted. All working now. Cheers guys.

  domsnook 00:49 06 Dec 14

UPDATE!

Worked for one night and has now gone back to static screen. Tried uninstalling again and hasen't worked. Even tried downloading the AMD radeon drivers seperately and reinstalling the whole package. Any more ideas guys?

  Fruit Bat /\0/\ 12:36 06 Dec 14

Is it OK in safe mode now?

This thread is now locked and can not be replied to.

Sniper Elite 4 review: Headshotting Nazis has never felt so good

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Best Design, Illustration, Animation and VFX Awards of 2017

WWDC 2017 dates: How to get WWDC 2017 tickets, when is WWDC 2017 and more details announced