standard users video restrictions

  jackll 21:33 18 Dec 08
Locked

I have set up user accounts as foll;

Myself ---administrator
Wife------standard user
grandchildren---standard user

I have no problems but the other 2 accounts have problems running video clips

e.g. youtube
wmv attachments in Emails
and media center etc

Can anyone please help?

  skidzy 15:35 19 Dec 08

Possibly there Flashplayer needs updating.

you can just try an update or remove the current version and download and install the new version.

Flashplayer removal and reinstallation; click here

or reinstall over the top click here

Note one for IE and one for Non-IE....ie Firefox/Opera/Flock etc

  jackll 20:55 22 Dec 08

Thank you SKIDSY for response.

I have tried flashplayer removal and reinstall previously and just tried again. This does not solve my problem.
My problem first appeared 6 months ago and I investigated via numerous forums then. Everything seemed to point to a Flashplayer problem.

I still think it is a flashplayer problem linked to Administrator and Standard user accounts!!!!

Any other suggestions would be very welcome.

  jackll 14:19 13 Jan 09

Solution copied from
Flash player on second XP user...


Forums > Helproom



Mon, [email protected]:41

Problem Solved

Thank you rdave13.
Downloaded/installed Opera via your link. Had to dload/install another version of flash. (Presumably for Opera.)
After altering IE and Opera defaults to suit I now have 2 browsers available to all users.

I can now run video's from BBC website and YouTube
in Standard User accounts using OPERA browser.
Still will not work in IE.

Give it a try Nick. Hope it works for you.

Thank You All
jackll

This thread is now locked and can not be replied to.

Hands-on: Samsung Galaxy S8 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Samsung's beautifully designed Galaxy S8 makes for better VR experiences too

47 iPhone camera tips to help you take better photos