Home Network Problem

  Overman 16:47 PM 25 Mar 13
Locked

I have a "Home Network" set up between a PC and a Laptop with no password set. Both running Vista (Service Pack 2) Until recently the network worked fine, however now both the PC & Laptop are asking for User Name & Password. Both computers have “Password Protected Sharing” turned off. I have tried setting an account up on both computers with the same Account & Password, but still can’t log in. The Guest Accounts are turned off on both computers. I have tried renaming both computers and changing the network name, but still asks for password. Can the Registries be edited to completely remove the set up and start again. Just one point, I recently changed the HDD on the Laptop and cloned it from the old one. Can any one point me in the right direction of how to cure this?

  Ex plorer 15:58 PM 28 Mar 13

Yahoo Answers Any Good

I could be totally wrong, but I thought your username was your email address and the (password) that you enter too access your email to be the same.

Plenty of good people on here to help out.

enter link description here

  difarn 08:06 AM 30 Mar 13

Have a look at this advice on the Microsoft forum to see if any of the suggestions help. I would try to reset the PC to a previous date first. Did this happen after any updates by any chance?

Your reference about changing the HDD may well be the reason.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 now: how to download and install Windows 10 even if GWX.exe is missing

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Nokia rolls out spherical camera for virtual reality apps

7 best iPhone web browser apps: Why Safari for iOS is still a better option than Chrome, Dolphin,…