help needed please c:/user problem

  paulhis777 17:25 28 May 13
Locked

hello please can someone help when i start internet explorer i get this message THERE WAS A PROBLEM STARTING C:USER\THE SPECIFIED MODULE COULD NOT BE FOUND

this even pops up when i open outlook to look at my emails ? thank you Paul PS i put back my computer to an early restore point but still pops up !!!

  Nontek 21:34 28 May 13

Try this

A repair might sort it.

  paulhis777 01:34 31 May 13

thanks for that link did the scan and restarted computer but that box is still popping up the scan found NO issues thank you Paul P S using windows 7

  rdave13 19:44 31 May 13

Any other information with the error popup?

  paulhis777 01:35 01 Jun 13

hello no just this

THERE WAS A PROBLEM STARTING C:USER\THE SPECIFIED MODULE COULD NOT BE FOUND thanks Paul PS anything else I can try ?

  rdave13 02:09 01 Jun 13

It looks like a profile corruption as there are no other errors showing. Create another account with administrator privileges within your account so you have two admin accounts.

Two options to follow,

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/fix-a-corrupted-user-profile

http://www.inanis.net/blog/index.php/2012/07/20/correcting-or-fixing-a-corrupt-user-profile-in-windows-7/

  paulhis777 01:33 02 Jun 13

thank you both for your help the 2 links you sent me look a little more difficult will I do any damage to my computer or lose files ? I was hoping for something more easy !!!! thank you Paul

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro 5 News - release date, UK price, features, specs

Microsoft Surface Studio hands-on review: the iMac killer is here

Best Mac antivirus 2017