Adaware 007 won't run on Vista

  LinH 19:23 13 Jun 07
Locked

Just installed Adaware 2007 and guess what?

It works fine on my XP laptop but on my Vista desktop - no chance! It's not a case of the pogram running with compatibility issues, it won't run at all.

Anyone else experienced such a problem and if so, what is the answer?

Many thanks.

LinH

  LinH 19:26 13 Jun 07

For Adaware 007 read Adaware 2007

LinH

  anskyber 19:30 13 Jun 07

It's not compatible, full stop.

  anskyber 19:33 13 Jun 07

fFor more read click here

  LinH 19:46 13 Jun 07

Thanks for that anskyber, it resolves the problem once and for all!

I'm beginning to wonder about Vista, I'm sure there wasn't these problems when XP was launched.

LinH

  anskyber 19:48 13 Jun 07

It's not a Vista issue, it's Lavasoft failing to meet the target of bringing out a new addition which is compliant.

  LinH 20:05 13 Jun 07

Yes, you are quite right. However, the amount of incompatible software associated with Vista means that it's easier to return to XP and have everything work, than to persevere with it and wait for the relevant software fixes to be released.

Whatever the rights and wrongs it's a case of the path of least resistance.

Cheers.

LinH

  Input Overload 21:58 14 Jun 07

It was worse when XP came out.

  chub_tor 15:13 15 Jun 07

I've also discovered that AdAware 2007 doesn't work with Vista, atrangely the old SE version seems to be OK and I have re-installed that. Not sure how long it will be supported though.

  LinH 20:08 15 Jun 07

chub_tor

Yes, I also found that the old SE works fine so have, like you, reinstalled it.

Odd isn't it?

LinH

  Jake_027 23:50 15 Jun 07

click here

Runs fine on my machine, Vista Home Premium, Core 2 T5500, 1GB RAM, Intel GMA 950. Did you try installing with UAC off, I think thats how I did mine

Jake

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro (2017) vs Surface Pro 4

Where HTML5 is headed next

MacBook Pro v Surface Pro 5