Site not functional with Firefox

  johndrew 10:30 AM 13 Aug 11

For the past two days the PCA forums has rejected any post I try to make using Firefox with the 'reload' box appearing consistently and repeatedly. Is this a 'feature' of the new site attempting to push users towards IE (which does work) or is there a problem with Firefox?

Any suggestion as to a cure would be appreciated.

  johndrew 10:31 AM 13 Aug 11

Should have said it will allow me to start a thread though.

  bremner 10:36 AM 13 Aug 11

I access this site in FF5 and have no problems posting

  daz60 10:44 AM 13 Aug 11

I use FF5,seems ok.

  CurlyWhirly 10:53 AM 13 Aug 11

I also use Firefox 5.0 and have no problems.

  morddwyd 11:12 AM 13 Aug 11

I'm using 3.5 with no problems.

  johndrew 11:27 AM 13 Aug 11

My FF is 3.6.18 and was fine until the last couple of days. Must be a glitch somewhere as I note others have remarked on similar messages when posting in the past.

Thanks for letting me have your opinions and experiences.

  I am Spartacus 11:37 AM 13 Aug 11

I'm also using 3.6.18 and I'll see if this post works.

  Graphicool1 13:49 PM 13 Aug 11

I use FF5 and I'm finding it one long battle. Wether responding to a thread or trying to start a new one. Fingers crossed it responds now?

For the last 15 minutes I've been trying to start a new thread in the Helproom. So far no luck.

  Woolwell 14:07 PM 13 Aug 11

I'm using FF5 without problems but banner ads are blocked.

  sunnystaines 14:36 PM 13 Aug 11

firefox 6.0 final build out today


This thread is now locked and can not be replied to.

Best Black Friday deals 2015 live blog: Best UK Black Friday deals & best UK Black Friday tech…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This 4K screen is purpose-built for showcasing digital art

20 Mac Power User Tricks... That You Didn't Know