won't boot every time

  bilko 09 Jun 11
Locked

Have pc that is running win 7 it sometimes won't boot. The windows startup logo is on screen but hard drive led stops flashing. Have replaced psu and some of the sata leads. Is there a way of finding out what the problem is?I definately think it is hardware related as it used to do the same when xp installed(windows 7 installed 4 days ago to see if problem was with xp).Have no idea what is causing problem,i have done windows memory test and startup manager but no faults found.

Asrock alive 7 mobo 4mb ram DDR3 nvida Gt8500 graphics pci 2x 250gb wd caviar drives(sata) 1 x 2tb wd caviar green drive (sata)

  rdave13 09 Jun 11

Sounds like a bad connection. Had a similar problem a while ago. The PC would start to boot then die then start to boot again and die again. Changed the sata cables to latching ones and the problem did not return.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

Encore creates eerie effects for Spielberg's new TV show The Whispers

How to set up Apple Music & make sure you don't get charged: Get Apple Music for free

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message