Windows XP Android Nexus connection problem

  chrisbwalker 13:46 PM 07 Nov 13
Locked

Hi All,

I will try to explain the issue I am having as clearly as I can, as hopefully someone on here can help.

Basically, I have 3 Android Nexus devices (2 Nexus 7's running Jellybean, and a Nexus 5, running Kitkat)

I had an issue with connecting one of the nexus 7's and the Nexus 5 on a laptop running Windows 7, although discovered it was something to do with a driver issue, and managed to sort the problem out, but really can't remember how - I think I deleted as well as uninstalled the drivers, to then reinstall, but now on the pc running xp, I can't seem to see how to do this.

In Device Manager, Android ADb shows up, althjough in My Computer, there is no device available to access, and back in Device manager, there is no portable devices showing.

One of the Nexus 7's shows up fine, but not the other 2. All devices are set to MTP usb.

Is this simply a case of deleting the drivers, and if so, how? Every time I uninstall Android ADB, it just installs back again each time the devices are connected, but no device available.

Thanks for reading and hopefully someone on here can help. Chris

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 now: how to download and install Windows 10 even if GWX.exe is missing

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Nokia rolls out spherical camera for virtual reality apps

OS X Yosemite vs Windows 10: The Mac and PC operating systems go head to head UPDATED