Windows Live Mail

  Sapins 09:28 AM 27 Apr 11
Locked

I have just recently installed this e-mail programme, it has been running ok until this morning. Now when I try to get my e-mails it keeps asking for my user name and password giving this error:

Server Error: 0x800CCC90 Server Response: -ERR [SYS/PERM] Unable to locate maildrop: System I/O error Server: 'pop.wanadoo.fr' Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC92 Protocol: POP3 Port: 110 Secure(SSL): No

I know my details are correct but it still keeps asking for them. During my last attempt one of my 3 addresses worked ok and it showed a screen giving the details I expected to get e.g. Authorising, etc. and then it downloaded the last message, now it's back to asking for user name and password! I have looked on the web for this error and all replies seem to indicate that McAfee AV is at fault, which I do not have! and if this goes on I won't have Windows Live Mail either, I'll get another e-mail programme.

  Sapins 12:47 PM 27 Apr 11

It looks as though Orange, my ISP, is having problems, I have just seen on "This Morning" their text service is down in th UK, so I'll just have to wait till they fix it.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 now: how to download and install Windows 10 even if GWX.exe is missing

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Nokia rolls out spherical camera for virtual reality apps

7 best iPhone web browser apps: Why Safari for iOS is still a better option than Chrome, Dolphin,…