Windows 7 System Rating error?

  catterbury 17:20 24 Oct 09
Locked

Having just done a clean install update from Vista to Windows 7, when I try and rate my computer for the Windows Experience Index I keep getting an error - click here


My previous rating was 4.8 on Vista and the upgrade advisor said I should pass no problem.

Any idea what could be causing this to happen?

I've downloaded all the drivers from the Acer site for my version of Windows (64bit) and my laptop is the 6530G model if that helps?

Thanks for your time!

  mooly 17:37 24 Oct 09

Your link doesn't work !

  catterbury 18:06 24 Oct 09

Sorry, I'll try again - click here

  ICF 18:40 24 Oct 09

Have you looked in device manager for yellow exclamation marks

  catterbury 18:50 24 Oct 09

Yup, everything seems to have a driver.

I just found an option under the rating system to see what errors are found.
I can see there are quite a few, ranging from avp.exe to svchost.exe.

Starting to wonder if it's Kaspersky 2010. Will try rating with KIS 2010 turned off and report back :)

  catterbury 19:48 24 Oct 09

Nope... still comes up with the error.

Worth a try I suppose?

  catterbury 22:37 24 Oct 09

I take that last post back - I uninstalled Kaspersky rather than just exiting it and all was fine, came back with the results within seconds :)

This thread is now locked and can not be replied to.

Sniper Elite 4 review: Headshotting Nazis has never felt so good

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Fresh New Fonts of 2017

WWDC 2017 dates: How to get WWDC 2017 tickets, when is WWDC 2017 and more details announced