Win 7 and MRU Blaster

  audeal 16:59 16 Jul 09
Locked

I have placed this question on the Win 7 Forum but got no response with it so I am trying to see if I get a response her.

I have been using MRU Blaster for many years now on both of my XP Pro systems. I have now installed, and am testing, Windows 7 and have installed it on Win 7.

It has worked well up to now with no problems whatever. However I did a deep scan using "A squared free" and it returned an infection with "Backdoor.Genlot!IK". It is set as High Risk and when I remove the file, (mru blaster.exe) and do a new scan it comes up OK.

After reinstalling the file and repeating the scan it returns the same infection and deletes the file again. I ran the same scan on my other computer with XP installed and it came up OK.

Can anybody tell me if this might be a False Positive and should be ignored or has it got something to do with win7 itself. It seem strange that it is ok on XP but not W7. I am reluctant to use this program when a scan gives me these kind of results.

Thanks for any help given.

Audeal

  johndrew 20:07 16 Jul 09

You could try asking on the MRU site click here. They don`t, as yet, include W7 in their list but may have tried it.

This thread is now locked and can not be replied to.

The Legend of Zelda Breath of the Wild review: Five hours with Zelda on the Nintendo Switch

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How the painting-like animated sequences in A Monster Calls were created by Glassworks Barcelona

The 22 best Safari extensions | Best Safari plugins: Improve Apple's Safari web browser with these…