Webcam driving me mad!

  katielou78 12:24 20 Jan 08
Locked

I bought an Advent webcam and had to take it back as it was so tempremental, the image would show and then not work etc etc. I have changed it for a Microsoft Livecam VX1000. I have installed it properly and everything seems to be working apart from I'm having exctly the same problem as the last one...every time I go to use the video - either to use the video alone or to use it with a friend on MSN or Skype - I just get a completely black screen. I have looked in the trobleshooting guide and follwed the instructions but to no avail.
Does anyone have ANY idea why this is happening? I must have wasted hours trying to work it out and all I want to do is use the webcam! Could it be anything to do with the anti virus?

Thanks in advance

  Pamy 13:31 20 Jan 08

You have to set Skype and msn up to use it Open Skype then click on tools then on options then on video and follow the instructions

  katielou78 13:35 20 Jan 08

I've just tried that Pamy and the screen is still black. Argh!

  Pamy 13:38 20 Jan 08

you should get a little window come up after a few seconds if all is correct. Did you set it to your webcam ?

This thread is now locked and can not be replied to.

Intel Coffee Lake 8th-gen Core processors release date rumours

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Apple MacBook Pro with Touch Bar review

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…