Web Site Photographs not displaying

  Border View 10:05 09 Feb 11
Locked

I have XP Home SP3; I use Opera (sometimes IE8) I have Avast Anti-Virus; Sunbelt Personal Firewall; SpywareBlaster, Malwarebytes and Super AntiSpyware Free Edition.

I often visit Rootschat.com. They have a section where volunteers restore photographs. I have had no problems in the past, but the last couple of days when I try to open various postings which contain photographs, the photographs do not open. The just appear as a blank box.

Can anyone please tell me what might be causing this problem and how to covercome it. Other members of the forum do not have this problem.

Thank you.

  Border View 10:06 09 Feb 11

When I visit Family Tree Forum their photographs open without a hitch.

  Border View 10:24 09 Feb 11

Been playing around. Must be something to do with my Sunbelt Personal Firewall because when I turn it off the photographs appear immediately.

Can anyone please help with how I should set my settings in the firewall so that these photographs appear without turning the firewall off?

Thank you.

  Ventad 10:26 09 Feb 11

try internet options/advanced tab/multimedia/click show pictures

  Border View 10:30 09 Feb 11

Hello ventad - thanks I did that.

  johnnyrocker 19:49 09 Feb 11

and?



johnny

  Border View 20:27 09 Feb 11

Still nothing

This thread is now locked and can not be replied to.

Intel Coffee Lake 8th-gen Core processors release date rumours

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Framestore’s haunting post-WWII title sequence for new BBC series SS-GB

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…