W7 x64 media centre suddenly changed to live tv with sound but no vision?

  finleym 31 Oct 11
Locked

I have suddenly found that media centre when opening live tv i have the sound but no vision. It displays the progress bar OK and you can can even display the active thumbnail when you left click progress tracker,but just black full screen,i have all latest drivers for sound and graphics.I have reloaded direct x and codec drivers ,tried retuning ,tried resetting monitor,all to no avail. My system OS is w7 x64 ,CPU 6600 O/C 2.4 GHz, GPU NV GTX460.4MB Ram. Please anyone explain or help?

  northumbria61 01 Nov 11

Have you installed the correct Codec Pack for 64bit? enter link description here

  finleym 02 Nov 11

Thank You northumbria61, I have Downloaded Codec Pack for 64bit from your suggested link and with great expectation loaded them but unfortunately still exactly the same after install . I am at complete loss at present. Thanks for trying

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

Microsoft claims its new VR lens system is better than Oculus Rift's

Apple Music preview: Why Spotify should be scared of Apple's impressive new music-streaming service

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message