vista - local only connection problem ... helpppp

  rob162 20:33 25 Aug 08
Locked

hi i have just got a new version of the bt home hub (bt home hub 2.0 or the black one). I have managed to connect all th eother pcs in the house via wireless and even the PS3 but my laptop is having none of it. I am thinking it is because i am running vista and all of the fancy new setting like ipV6 etc is to do with the problem i dont know how to fix it. Would somebody please help me its doing my head in! thanks, rob

  chub_tor 22:09 25 Aug 08

Are you sure that wireless is enabled on your laptop? Some have a mechanical switch and on some it is enabled via the keyboard. Depends on which laptop you have.

  rob162 22:12 25 Aug 08

yea i am 100% sure about that because i can connect to the access point just not the internet

  Zeppelyn 22:31 25 Aug 08

Try inputting these settings manually for TCP/IP properties.

IP Address 192.168.1.100
Subnet Mask 255.255.255.0
Default Gateway 192.168.1.254

Use DNS Server 192.168.1.254

The IP address cam be any in the range 192.168.1.64 to 237 providing not assigned to another device. Open the hub settings by typing click here into your browser and go to Advanced-Devices to see what IP addresses have already been used.

This thread is now locked and can not be replied to.

Best phone camera 2016/2017: Galaxy S7 vs iPhone 7 vs Google Pixel vs HTC 10 Evo vs OnePlus 3T vs…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

These are the Best Christmas Ads and Studio Projects of 2016

Super Mario Run preview | Hands-on first impressions of Super Mario Run: Mario's iPhone & iPad…