Vista Home - Compaq Presario v6500 sound card not working

  Steveoddidi 09 Jun 12
Locked

Please please help. My laptop sound has gone. I have tried many things so far and i'm out of ideas. I did get it back for a day but since then nothing. The card is not even registering where it used to be in device manager. This makes me think it's toast, but i'm hoping its some crazy registry, something anything other than .. I'm guessing a new laptop. Does the CONEXANT sound card exist in its own right or is it simply part of the motherboard?

Help me please, you are my only hope.

  robin_x 09 Jun 12

Try an old Restore Point, you can undo it if it doesn't work.

Or run (try NOT Install) an ubuntu live CD.

If it's toast, a USB Soundcard is cheaper than a new laptop (unless you are looking for an excuse to buy)

Cheap and cheerful, but some don't last long apparently. Check the reviews.

  Steveoddidi 09 Jun 12

Hi Robin - thanks for the very swift answer, Muppet here must have deleted old restore points. the unbunto thing looks too complicated for my inferior brain. I'll look into the USB version. My wife says "what do you need sound for anyway!!!!" Bliss Thanks anyway

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

IKinema aims to banish droopy shoulders and wonky spines in animated CG characters

How to use Apple Music in the UK: Complete guide to Apple Music's features

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message