vaio startup problem

  El_Gavlador 09 Jun 13
Locked

Hi guys, i will need ur help. My vaio suddenly don't startup win vista and my screen display is weird. First of all vaio logo has some differences, like my analyses display has low down. Next I have the same symbol all over the screen. It's like that " | ". In the end when windows are loading, I have green dots at the background and before shows up the login, my pc stuck and i can see only this annoying green dots. I can startup only in safe mode. I have thought a lot of cause, but i can't be sure. That's why i need ur help. What can i do? It's my graphic card problem, is my HDD , my BIOS or my OS?

  Fruit Bat /\0/\ 09 Jun 13

Laptop?

Try attaching an external monitor

That will tell you if its screen problem or graphics chip problem

  T0SH 10 Jun 13

Try boot in safe mode then use system restore to go back a few days to when it was working correctly

Cheers HC

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

IKinema aims to banish droopy shoulders and wonky spines in animated CG characters

How to use Apple Music in the UK: Complete guide to Apple Music's features

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message