unable to connect to any link

  kimosabi 01:43 16 Jan 03
Locked
  kimosabi 01:43 16 Jan 03

hi folks
its kimo again help if you can you all have been great with all my other quiries
i am running win xp home the question is when ever i click on a link eg:click here nothing happens ? all help will be greatfully recieved
kind regards
kimosabi

p.s. this problem has only just started

  AndySD 01:51 16 Jan 03

Do you have the XP cd or a rescue disk..

Have you added ir removed any programs or updates?

  kimosabi 02:09 16 Jan 03

hi andysd
no don't have rescue disk
yes have removed some progs and installed some
kimo

  AndySD 02:26 16 Jan 03

Hi kimosabi

Im a little tired at the moment but does that mean you have the Windows XP cd if so put it in the drive and close the window that opens and go Start/All Programs/Accessories and choose Command Prompt... type in

sfc /scannow

and hit return

If not then you will need to use System Restore back to a time when you know it was working. But you will lose the use of any programs added after that point.

  Djohn 02:32 16 Jan 03

Sometimes the links on PCA site can be a little stick and require you to click two or three times, also have you tried a double click?

AndySD NR5 9BS mean anything to you? J.

  AndySD 02:47 16 Jan 03

Ashwell Court, Bowthorpe... Nope

  kimosabi 02:48 16 Jan 03

djohn
yes i have double clicked but no response i will do what andysd suggested
thanks for reply
regards kimo

  kimosabi 02:54 16 Jan 03

thanks for the reply AndyCD
yes i will do what you suggested i'll do that first if no luck i will go back further with my restore i have done it once but perhaps not far enough anyway i am a bit tired at the moment as well so i will go to bed nd have a go this afternoon
kind regards
kimo

  VoG™ 07:51 16 Jan 03

Quit all programs that are running.

Click Start, and then click Run.

Type regsvr32 /i urlmon.dll

and then click OK.

When you receive the "DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded" message, click OK.

  hgrock 10:35 16 Jan 03

kimosabi: did you solve the problem or did you restore to an earlier date, would love to know because i have that problem sometimes

This thread is now locked and can not be replied to.

Huawei P10 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

An overview: What leading creative agencies are doing to improve diversity

New iPad, iPhone SE & Red iPhone 7 on sale now