Unable to boot PC in safe mode

  anniesboy 16:24 17 Mar 09
Locked

Last week, I was unable to install Microsoft updates. They failed every time. I overcame this by doing a system restore to an earlier date before the previous updates. They then installed. However I was left with Microsoft Net framework 3.5 Service pack 1 which failed to install. I went to Microsoft download site and downloaded from there.
The my troubles started, in that now on opening my machine it tries to configure these updates and says on screen "configuring 3 of 3" gets to 87% then closes automatically and restarts the process overagain.
I tried to open in "safemode" but exactly the same thing happens. Is there anything I can do to stop this, or am I forced in to doing a restore to factory settings, or I note that I have another option of "last known good configuration (advanced)". As I am not advanced this causes me concern. Any suggestions are most welcome.

  anniesboy 16:28 17 Mar 09

sorry, should have said running Vista Home Premium.

  sunnystaines 18:27 17 Mar 09

there was a tool called netframeworkfix tool for removing netframe work so you could do a fresh instal not sure if its still around or will work with ver 3.5

  anniesboy 18:38 17 Mar 09

Thanks, my problem is that I can't do anything at the moment as I cannot get it to boot.

  anniesboy 11:45 18 Mar 09

Anyone else with suggestions?

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Here's what should be coming to Adobe Project Felix in 2017

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…