Thunderbird/Mailwasher problem

  TommyRed 15:16 12 Nov 04
Locked

Yesterday installed Thunderbird all seemed ok but noticed today mail is still going to OE which is no longer my default e-mail, any ideas why? TIA TR

  Diodorus Siculus 15:28 12 Nov 04

What mail program have you specified in Mailwasher? Under options, you can set TBird.

  TommyRed 20:04 12 Nov 04

Mozilla Thunderbird is set as the mail program under 'options'. TR

  Diodorus Siculus 20:10 12 Nov 04

And when you process mail, what gets launched?

  TommyRed 20:24 12 Nov 04

When I 'process mail' Thunderbird opens but the mail goes to OE. TR

  Jeffers22 20:29 12 Nov 04

Have you deleted the account you originally had set up in OE?

Also, try Opera. It works there.

  TommyRed 20:34 12 Nov 04

No haven't deleted the account as there was no mention of OE on it. Quite happy with Thunderbird, don't really want to change it if I can avoid it. Cheers TR

  Diodorus Siculus 20:37 12 Nov 04

The mail can only go to OE if it is (a) running and (b) set up to send / receive mail when opened.

Try disabling it.

  TommyRed 21:05 12 Nov 04

How do I disable it? have unchecked 'send/receive mail when opened'. TR

  TommyRed 22:41 12 Nov 04

^

  Jeffers22 23:53 12 Nov 04

Open OE

Open Tools menu

Select Accounts

There will be a default mail account with your ISP. Select it by left clicking on it to highlight. Click on Remove button to the right.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This abstract video touches on division in our technologic world

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…